Uw bewindvoerder

Uw professioneel beschermingsbewindvoerder is drs. Mirjam Knoll. Ik ben opgeleid tot bedrijfseconoom, met vele jaren ervaring in bedrijfsleven en bij de overheid. Begin 2004 heb ik van een hobby mijn beroep gemaakt en stond ik aan het roer van een internationale watersportgroothandel. In 2015 besluit ik het roer om te gooien. Letterlijk en figuurlijk. Door vrijwilligerswerk raakte ik betrokken en geboeid met het vak beschermingsbewind. Na een intensieve opleiding en een paar jaar ervaring bij een groot kantoor in Rotterdam en een kleiner kantoor in Zeeland, wil ik het verschil maken. Met aandacht en inzet. Door mijn beperkte cliëntenkring zorgvuldig en selectief op te bouwen. En door oprechte aandacht te geven. Niet alleen financieel, maar vooral ook maatschappelijk betrokken. Stress door ouderdom, rouw, echtscheiding, ziekte, werkloosheid en faillissement maakt je als mens labiel. Mijn oprechte aandacht en inzet garanderen een deskundig bewind.

Mijn belangrijkste taken zijn

  •  heldere en snelle communicatie met u en/of uw begeleider(s)
  •  één contactpersoon voor al uw vragen
  •  het nakomen van afspraken
  •  het beschermen van u en uw financiële belangen

Contact

U kunt met mij afspreken en kosteloos een persoonlijk gesprek voeren. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie over beschermingsbewind? Heeft u een vraag, of zoekt u een bewindvoerder voor uzelf, familie of cliënt? Neem dan contact met mij op.

“We should be careful of each other, we should be kind, while there is still time”

Sinds november 2018 aangesloten bij branchevereniging NBBI, voor een gegarandeerde kwaliteit van financiele dienstverlening.

Netwerkpartner Lokale Alliantie Veilig financieel ouder worden op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Financieel misbruik is het ongepast gebruik van de bezittingen van een oudere. Het gaat dan onder meer om pinpasfraude, gedwongen testamentwijziging of hypotheekopname, ontvreemding en diefstal van goederen door familieleden of bekenden van zorgafhankelijke ouderen.

Ontvangen van het kwaliteitsbureau van de Rechtbank:  mijn benoeming als professioneel bewindvoerderskantoor. Hiermee voldoet Knoll Bewind aan alle eisen die vastgelegd zijn door de Rechtbank in de kwaliteitsverordening voor professioneel bewindvoerders en curatoren. Knoll Bewind wordt net als alle andere professionele bewindvoerders doorlopend getoetst op kwaliteit en integriteit. Middels de benoeming is Knoll Bewind landelijk benoembaar in bewindvoerderszaken.